Utilizarea site-ului www.karimpfarm.ro
Karim  Pharm S.R.L. cu sediul in Arad, Str. Iuliu Maniu, nr.2/10 sc. A, Tel: 0257 251 211
tel,Email: contacttm@karimpharm.ro, CUI:1703955,J02/261/1992.

Tarifele trebuie indicate cu respectarea normelor privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu precizarea scutirii, includerii sau neincluderii TVA, precum si cuantumul acesteia.
Este foarte important sa se precizeze pretul produselor cu toate taxele incluse sau, in cazul in care pretul nu poate fi calculat in avans in mod rezonabil data fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul al pretului si dupa caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare sau taxele postale sau in cazul in care acestea nu pot fi calculate in avans in mod rezonabil, mentionarea faptului ca aceste costuri suplimentare vor fi suportate de consumator.
Se vor indica modalitatile de plata, livrare, data pana la care furnizorul se angajeaza sa livreze produsele sau sa presteze serviciile si politica profesionistului de solutionare a reclamatiilor.
Profesionistul se asigura ca, atunci cand consumatorul face comanda, cunoaste ca va avea obligatia de plata. Daca pentru a face comanda este necesar sa se activeze un buton/functie similara, acestea vor fi etichetate de o maniera lizibila doar cu mentiunea “comanda ce implica o obligatie de plata” sau alta formula care sa indice ca a face comanda implica obligatia platii.
Daca se va stabili de ex ca livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la confirmarii comenzii.

Durata contractului:
a) Durata contractului este nedeterminată.
b) Contractul încetează în momentul în care livrarea a fost efectuată, iar clientul a semnat de primire pentru produsele livrate.
c) Contractul poate fi denunțat de Karim Pharm SRL pentru nerespectarea condițiilor contractuale, clientul fiind răspunzător pentru prejudiciul produs prin neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor asumate.

Conditii de garantie si service
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.karimpharm.ro la care este aplicabila legislatia in vigoare, respectiv OG nr. 21/1992, republicată și OUG nr. 34/2014, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul produselor vandute si livrate de Karim Pharm SRL, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator sau importator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Karim Pharm SRL.
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.karimpfarm.ro, utilizatorii au obligatia folosirii de date adevarate, exacte si complete sa mentina si sa innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Clauzele si conditiile generale ale contractului propus trebuie puse la dispozitia destinatarului intr-un mod care sa ii permita acestuia sa le stocheze si sa le reproduca.
In cazul in care destinatarul trimite prin mijloace electronice oferta de a contracta sau acceptarea ofertei de a contracta facute de furnizorul de servicii, furnizorul are obligatia de a confirma primirea ofertei sau, dupa caz, a acceptarii acesteia prin trimiterea dovezii de primire prin posta electronica, fara intarziere. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare cu privire la inregistrarea  efectuarii unei Comenzi in site si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre Vanzator. Aceasta notificare se face electronic. Notificarea de informare este diferita de notificarea de expediere a Comenzii pe care Vanzatorul o transmite Cumparatorului.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii. Aceasta notificare de expediere Comanda este diferita de notificarea de informare cu privire la inregistrarea unei Comenzi in site, mentionata mai sus.
Notificarea de expediere Comanda va mentiona disponibilitatea produselor in stoc si procentul de disponibilitate (integrala sau partiala fata de Comanda) a acestora.

Returnarea produselor
Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele farmaceutice si parafarmaceutice achizitionate de pe site-ul www.karimpharm.ro nu pot fi returnate. Potrivit dispozitiilor art.16 lit. d si e din OUG NR.34/2014, produsele farmaceutice si parafarmaceutice ( susceptibile de a se deteriora sau expira rapid sau care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau dinmotive de igiena si care au fost desigilate de consumator) livrate nu pot face obiectul denuntarii unilaterlae a contractului, intrucat prin natura lor se pot degrada ori deteriora rapid ( putand necesita conditii de sterilitate, temperatura, umiditate controlate etc) ,exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund cu comanda efectuata si confirmata. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate.  Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, sa fie nedesfacute, respectiv sigilate.

Returnarea celorlalte produse
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Profesionistul nu este obligat sa returneze consumatorului costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist. Profesionistul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre profesionist, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Pentru a putea returna un produs trebuie completat “Formularul de returnare”de pe site.
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise (“Formularul de returnare”) in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.
Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar Karim Pfarm S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare.
Costul transportului produselor returnate revine in responsabilitatea clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (POȘTA ROMÅNĂ, URGENT CURIER sau DPD). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, se va facture clientului contravaloarea transportului.
Daca clientul a completat “Formularul de returnare” va trebui sa -l expedieze, prin curier la adresa Karim Pharm SRL. Arad, Str. Iuliu Maniu, nr.2/10 sc. A, Tel: 0257 251 211 , precizand pe colet „Returnare produs” si numarul cererii alocat. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului in momentul in care acesta sau un tert desemnat de acesta, altul decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor.

GARANTII
Toate produsele comercializate de către site-ul www.karimfarm.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre Karim Pharm SRL., prin intermediul magazinului online www.karimpharm.ro, este cel dat si inscriptionat de catre producator pe ambalaj.

Prelucrarea datelor cu character personal
Karim Pharm SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www..ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Karim Pharm SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Karim Pharm SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre wwww.karimpharm.ro, afiliatii si colaboratorii/partenerii contractuali ai acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.karimpharm.ro, afiliatii si colaboratorii/partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati de informare a Cumparatorilor privind situatia Contului lor, de informare a Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, de evaluare a Produselor si Serviciilor oferite, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre www.karimpharm.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.
Prin stocarea datelor se intelege pastrarea datelor oferite in mod voluntar de catre dumneavoastra pe orice fel de suport si pe o perioada de timp nespecificata. Prin prelucrarea datelor intelegem suma operatiunilor care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal (ex.: colectare, inregistrare, organizare, extragere, stocare, stergere).
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele cu caracter personal, daca nu doriti sa primiti materiale publicitare, promotionale sau nu doriti sa comandati online.
Sunteti obligati sa ne furnizati datele corecte, acestea fiind necesare desfasurari procesului de cumparare in conditii optime. Refuzul dumneavoastra poate duce la aparitia unor probleme in procesarea comenzii dumneavoastra.
De asemenea, Karim Pharm S.R.L. primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat de dumneavoastra. Aveti capacitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra, insa s-ar putea sa nu mai puteti sa folositi toate trasaturile interactive ale paginii noastre daca cookie-urile sunt dezactivate.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor personale, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau cu privire la restrictionarea prelucrarii dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, drepturi care pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri in acest sens la adresa: contacttm@karimpharm.ro

LIVRAREA PRODUSELOR

Pretul livrarii este de 16 lei (TVA inlcus) pentru localitatiile aflate in lista curierului.

Pentru localitati situate la distanta mare de centrele de distributie, veti fi contactat telefonic  pentru a discuta posibilitatile si costul de livrare. Pretul livrarii este suportat integral de cumparator pana la pragul valoric de 250 lei. Pentru comenzile care depasesc acest prag, livrarea este gratuita oriunde in tara.

Pentru a va asigura de integritatea coletului va rugam sa verificati atent coletul in momentul inmanarii. Daca observati deteriorari ale coletului sau colete umede va rugam sa refuzati ridicarea coletului. Reclamatiile ulterioare ridicarii coletului referitoare la integritatea produselor nu mai pot fi solutionate.