Despre noi

Echipa noastră aproape de tine.

Suntem o rețea de farmacii situate în Arad și Timișoara.

Farmaciile noastre funcționează în regim NON-STOP deoarece ne-am gândit să venim în ajutorul pacientului exact atunci când are nevoie,considerând că o necesitate medicală sau o urgență nu vine într-un anumit interval orar ci, mai degrabă întru-un moment neprevăzut.

Alaturi de unitatile spitalicesti deschise in regim non-stop, unde se prescriu anumite medicamente ,pacientul poate veni cu reteta in cel mai scurt timp la farmaciile noastre, pentru eliberarea lor. Un medicament administrat la timp poate salva vieti!
Stabilirea unei politici cât mai corecte către pacient ne-a antrenat să căutăm mereu ‘’ Prețul corect către starea de bine!’’. Astfel practicăm un comerț cât mai echitabil farmacie/pacient.
Valoriile farmaciilor Karim Pharm sunt:
  •  consolidarea relatiei pacient/farmacie prin implicarea specialistilor nostri in vietile pacientilor care ne calca pragul, oferindu-le sfaturi,pareri, recomandari si mai ales un zambet cald.
  • investirea continua in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri, oferindu-le training-uri si cursuri de specialitate, astfel ca pacientii nostri sa fie cat mai bine informati.