Sanatate

Primăvara se numără problemele tenului

Odată cu creşterea temperaturii, tenul se deshidratează.Vântul şi schimbările bruşte de temperatură din timpul zilei usucă pielea şi o sensibilizează puternic.
Razele ultraviolete sunt mai puternice şi afectează tenul care nu este protejat;Substanţele alergene din aer se înmulţesc, iar tenul problematic reacţionează la contactul cu polenul, diverse mucegaiuri sau praf.
Tenul secretă mai mult sebum, prezintă semne de deshidratare şi este mult mai predispus iritaţiilor.

De aceea este indicat să oferim o atenție sporită ritualului de îngrijire a pielii. Astfel, este recomandat să ne curățăm delicat tenul, pentru a îndepărta excesul de sebum, machiajul şi impurităţile.
Totodată, hidratarea tenului este esențială, iar specialiștii recomandă o cremă cu factor de protecție solară.

Pentru recomandări privind îngrijirea tenului și dermatocosmetice pentru nevoile fiecărui tip de ten, vă așteptăm la Karim Pharm! Vremea acesta plăcută este perfectă pentru o plimbare în parc! Pe lângă faptul că ne oxigenăm și facem mișcare, avem ocazia să ne bucurăm de soare (nu uitați de protecție solară), extrem de benefic pentru organism, deoarece ne ajută să asimilăm natural vitamina D.Vitamina D mai este cunoscută și ca ,,vitamina soarelui” și, intr-adevar, i se potrivește porecla aceasta poetică. Vitamina D este darul primăverii pentru corpul nostru, deoarece reduce riscul dezvoltării unor boli, precum cele de inimă, scleroză multiplă, răceală sau gripă.

De aceea vă recomandăm să vă bucurați din plin de timp în aer liber și nu uitați să vă acompaniați de cei care vă ajută să vă păstrați sănătatea sufletului vostru la cote înalte!